Ніщо не робить нас щасливішими, ніж їхня посмішка

Ось чому ми розробили ряд інноваційних продуктів для гігієни порожнини рота, що відповідають самим передовим вимогам споживачів та тенденцій ринку.


Наша продукція

Зателефонуйте нам! (044) 401-81-03

Ексклюзивний представник Pierrot (Іспанія) в Україні: фармацевтична компанія «Натурфарм»
parallax background
 

Продукція ТМ Pierrot виробляється в Іспанії компанією FUSHIMA з 1945 року

  • Fushima — це кантабрійський сімейний бізнес з міжнародним баченням, який з 1945 року займається виробництвом продуктів для гігієни порожнини рота і особистої гігієни найвищої якості.

Завдяки більш ніж 75-річному досвіду виробництва продукції найвищої якості, компанія Fushima стала одним з найважливіших європейських постачальників в цьому секторі і світовим еталоном, оскільки її продукція представлена більш ніж в 55 країнах світу. Дотримання найвищих стандартів якості (сертифікат 150 9001), наукові дослідження, інноваційний розвиток є постійними супутниками компанії з моменту її створення. Хоча багато речей змінилися з плином часу, філософія компанії залишається незмінною: головне для компанії FUSHIMA запропонувати клієнтам обслуговування найвищої якості в обличчі бренду Pierrot!


Історія компанії FUSHIMA

(044) 401-81-03

Зателефонуйте нам! Ми завжди Вам раді!

ЕКО-СЕРІЯ PIERROT GREEN

parallax background
 

Реєстрація для фахівців

Заповніть форму реєстрації, щоб отримати прайс. Залиште нам повідомлення, якщо маєте запитання стосовно співпраці або інші пропозиції.

    НАША ПРОДУКЦИЯ


    ДЕ КУПИТИ
    Українська